Ondersteuning bij rouw en verlies

Opnieuw balans vinden in je leven na het verlies van een dierbare, een scheiding, je baan of je gezondheid kan een hele opgave zijn.

Het verlies kan nog heel vers zijn en je weet niet goed wat je ermee aan moet. Je vraagt jezelf af: hoe doe ik dit, wanneer doe ik het goed? Ook kun je behoefte hebben aan een luisterend oor. Iemand die zonder oordeel naar je verhaal luistert en je op weg helpt in jouw rouwproces.

Het kan ook zijn dat het verlies al van enkele jaren geleden is. Je hebt het gevoel dat je erin blijft hangen, maar je weet ook niet hoe je verder moet.

Ik ben er voor je om naar je te luisteren, om de chaos in je hoofd mee te helpen ordenen. Je te ondersteunen bij de realiteit van het verlies onder ogen te durven zien en je te begeleiden bij het aanvaarden van emotionele pijn.
Indien het verdriet zich heeft vastgezet in je lichaam mag ik je helpen dit te onderzoeken en oefeningen te geven zodat er ontspanning mag komen in je lichaam.

De gesprekken zijn erop gericht dat je zelf het leven weer kunt oppakken. Je verhaal delen is helen. Het verlies is niet weg maar dat jij kunt verder met jouw leven.

Meer informatie?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek